Personvernerklæring

1.  Innledning

The Plant Makery er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger fra deg.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon eller kjøpshistorikk.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

2.  Hvilke personopplysninger har vi om deg

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

  • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du kontakter oss, bestiller varer, eller ønsker vårt nyhetsbrev som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

  • Kjøpsinformasjon: Informasjon vi får når du kjøper varer fra oss, som hva du har kjøpt, kortnummer og betalingsmetode.   

  • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundeservice, som eposter sendt mellom oss. 

 

3.  Hva bruker vi personopplysningene til

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 

  1. Gjennomføre bestillinger: Vi bruker dine opplysninger for å gjennomføre ditt kjøp av varer, bl.a. for å sende deg varene du har bestilt, motta betaling og lagre kjøpshistorikk. 

  2. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

  3. Markedsføring: Vi bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å tilby deg anbefalinger og informasjon om våre varer. Vi vil også sende deg nyhetsbrev hvis du har uttrykt et ønske om det via vår hjemmeside.

 

4.  Om deling av personopplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter.

Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet våre tjenester, blant annet Vipps som betalingsmetode, samt WIX som er vår hjemmeside leverandør. Ved å benytte deres tjenester, samtykker du til deres vilkår.

Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

5.  Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i punkt 3 i denne erklæringen. Deretter blir de slettet.

 

6.  Dine rettigheter

Du kan ha rett til å be oss å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.

  • Oppdatere dine personopplysninger.

  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare. 

  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger.

  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss. 

 

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser. 

 

8.  Endringer i personvernerklæringen

Hvis vi gjør en betydelig endring i vår personvernserklæring vil du få beskjed om dette. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden. 

 

9.  Kontaktinformasjon

 

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon: 

 

Kontaktperson: Henriette Brun

 

Telefonnummer: 41618009

 

E-postadresse: info@plantmakery.com

©theplantmakery